mandag 6. desember 2010

USA lyver - USA spionerer - USA blir sint når hun blir avslørt - og lyver mer

Oslo man 6/12-2010 08:00
----------------------------

------------------------------------------------------------------------------

The Great Lie. Starring Barrack Hussein Obama as the aviator Peter Van Allen & Hillary Rodham Clinton as the old flame Maggie Patterson. The romance. the drama. the suspense. The lies. The betrayal. The STUPIDITY. The Great Lie.

USA lyver grovt når de påstår at dette er viktig for deres sikkerhet, i kampen mot terrorisme osv osv osv... De prøver, på en litt naiv og barnslig måte, å dekke over sannheten med forutsigbar retorikk; buhu, dette er urettferdig og farlig, Julian Assange er en farlig mann, terroristene kan bruke dette mot oss, vi er ofrene.

MEN :
------

Sannheten er at disse dokumentene beviser amerikansk spionasje. Landene og organisasjonene som har blitt vurdert, veit ikke engang om det, i hvert fall de som ikke har en finger med i spillet. Skuespillet. Skurken her er faktisk USA. Julian Assange og hans folk forteller oss sannheten. Informasjon vi har rett til å vite, ettersom det alltid går utover oss, de sivile, og ikke minst de fattige utbomba menneskene i kjølevannet til USAs mektige krigsmaskin og gigantiske etterretningsmonster ( ute av kontroll ).

Internasjonal sikkerhet ?
------------------------

De fortsetter å lyve. Først var denne listen for amerikansk sikkerhet, men nå har retorikken skiftet til ; internasjonal sikkerhet. Hva blir det neste, for verdensfred?

Hvem er farlig ? Hvem er terrorist ? Liste med keywords ;
----------------------------------------------------------

USA. Spionasje. Cyberangrep. Førfølgelse. Krigføring. Drap på sivile. Tortur. GTMO. Irak. Afghanistan. WMD. Og lista fortsetter. Journalister som gjør jobben sin er ikke terrorister. De forteller oss de skitne hemmelighetene som myndighetene skjuler for oss, som er grunnen til at de er der. De er der for oss. Vi er ikke brikker i spillet deres. Men. Ulykkelig nok for oss, så er vi bare nummer på ark og lister.

Så dumt at jeg må le
--------------------

USA hevder at denne lekkasjen gir terroristene og fiendene viktig informasjon. En påstand som er skremmende unyansert og naiv. For seriøse og moderne terrorister bruker også datamaskiner og nettet, de disponerer også disse cyberangrepene som USA bruker. Og alle med Google Earth eller andre kart-tjenester osv, pluss GPS, kan finne det meste. Det er pent lite USA kan skjule, når det gjelder store fysiske mål. Små ord der i mot er vanskeligere å finne. Og fiendene deres, USA, har garantert hackere og ingeniører. Også har vi sett hvordan spionringer har blitt sprengt, og de var russiske...

--------------

Alle som kan burde lese, for vi må beskytte oss mot løgner. Finn sannheten selv, ikke tro på alt det myndighetene sier. Du vil finne ut at alt er halvsannheter, løgner eller tildekka snikksnakk.




Sjekk også The Guardian, The New York Times, Spiegel, Le Monde, El Pais
KATZENKOENIG

1 kommentar:

  1. Jeg har respekt for hvor mye kildearbeid du er nødt til å gjøre + tiden dette må ta å redegjøre for, for jeg ser du er opptat av å ikke være USERIØS. Dette er en av de mer seriøse og aktuelle bloggene JEG har lest, muligens EVER!
    Skamløst skryt her, men du fortjener det, fordi du har skapt noe jeg syntes er DRITSPENNENDE og meget interessant!!

    SvarSlett