onsdag 29. juni 2011

Folkeopprøret i Hellas fortsetter - Se bildene fra gatene

Folk er forbanna. Vestlige politikere og etablerte medieselskap prøver å skjule sannheten best mulig med en utspekulert retorikk. Ingen sier det rett ut; unge OG gamle er lei av korrupte politikere, og banksters, som fyller lommene sine, samtidig som det blir færre jobber og muligheter for den vanlige mannen/kvinnen på gata. Utenlandsgjelden er blitt enorm og folk lurer på hva pengene egentlig gikk til, og hvorfor politikerne ikke hadde en langsiktig og bedre plan.
 
Se ekte bilder av kampene på gata
 
enhanced-buzz-32001-1309279315-21

http://www.buzzfeed.com/gavon/45-amazing-photos-of-the-riots-in-greece

Nå er den greske staten pent nødt til å låne mer penger for ikke å konkurs, og vil da vekke enda større vrede hos folket sitt, de fleste lurer nok på hvordan dette vil gå, om det vil bli noen løsning, eller om landet sklir ut i epidemisk fattigdom og revolusjonstilstander. Hvis Hellas går under så vil de trekke verdensøkonomien med seg. Dette folkeopprøret kan spre seg.

Dette handler ikke om ideologi, religion eller andre ismer, dette handler om muligheter og rettigheter, for alle, unge og gamle. Det handler også om gjeld. Og at alle er lei av å måtte ta opp lån for å kunne leve i dette samfunnet.
Gjeld gjør oss alle til slaver.


Forskjellene mellom de rike og fattige bare vokser. Hvorfor må vanlige hardtarbeidende mennesker leve med en bunnløs gjeld hengende over seg? Hvorfor må de bruke hele livet sitt på å betale  denne meningsløse gjelden? Og, avsluttende, et av stridsspørsmålene, hvor mye av utenlandsgjelden havner i lomma til grådige politikere og banksters?

enhanced-buzz-32008-1309279201-18

http://www.buzzfeed.com/gavon/45-amazing-photos-of-the-riots-in-greece

Den greske kampen vil fortsette, og jeg vil fortsette å følge den ved å oppdatere. Hvis vi skal få et riktig og realistisk bilde av situasjonen, og kampsakene, så er vi nødt til å lese nyheter fra alle kilder, ikke bare de etablerte mediene. Deres syn er infisert av bankster-eierskap, noe de fleste journalister ikke kan noe for eller ønsker, men ikke kan gjøre noe med, fordi redaktører og eiere har mer makt enn du aner. Dette veit jeg av egen erfaring, for jeg har jobbet som resepsjonist i en stor norsk avis, og jmåtte stadig sette over samtaler fra hovedeier til enkelte redaktører, pga artikler og saker. Det er ekstremt uetisk, og burde være ulovlig.

Se ekte bilder av kampene på gata

Vær kritisk, still spørsmål og følg pengene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar