søndag 26. juni 2011

Wikileaks - Julian Assange: Facebook, Google, Yahoo og Twitter er etterretningsverktøy



Julian Assange: Facebook, Google, Yahoo spying tools for US intelligence

Spionasje og overvåking. Wikileaks. Julian Assange. I et eksklusivt intervju med RT forteller Assange at avsløringene deres på Wikileaks bare er "toppen av isfjellet", og at det bare er et spørsmål om tid før avslørende og skadelig informasjon kommer ut om Facebook, Google, Yahoo, Twitter, og flere.

Et helt liv bretta ut på en nettside. De sosiale mediene blir brukt som "spying tools for US Intelligence", noe flere eksperter og brukere har hevdet i lang tid. En av topplederne i Facebook deltok også på den beryktede Bilderberg-konferansen som ble arrangert tidligere i år, sammen med andre ledere for sosiale medier, og makteliten.

Forspillet. Storebror ser deg. I forkant av forhandlingene på Bilderberg-konferansen tok både Barack Hussein Obama og Nicolas Sarkozy til orde for større regulering av internett. Mer kontroll. Mer overvåking. Kamp mot "asosiale elementer". Internett-politi. Internett-politikk. Med andre ord; mer makt til myndighetene, og større handlingsrom for de som skal håndheve cyber-lovene. Det ultimative blir da et såkalt Killswitch. Bare stenge hele nettet hvis de mister kontrollen. Akkurat som de autoritære Nord-Afrikanske lederne gjorde da folkeopprøret starta. Sabotere sambandet.



Sunn fornuft. Selvfølgelig må vi stoppe de kriminelle og nedlastingen av barneporno og lignende faenskap. Politiet må utvikle seg i takt med de kriminelle, akkurat som på gata. Det er mye dritt i cyberspace, uten tvil, er ikke helt fjern, men det rettferdiggjør ikke en nazi-agenda der alle vanlige borgere ansees som potensielle hackere som må bevise sin uskyld og lojalitet overfor myndigheter bestående av statsledere med skjulte agendaer som deltar på hemmelige møter arrangert av finanseliten.

Folkebevegelse. Dette kan komme til å samle mennesker på tvers av tro og politikk. I protest. Ytringsfriheten og den frie viljen står på spill. Gjeld har slavebundet de fleste mennesker fra øst til vest, og cyberspace en av de siste utpostene der man kan være fri, delta i debatter, leve alternative liv, utforske fetisjer og utvikle dine spirituelle evner (alt du vil vite er noen tastetrykk unna), men hva vil skje den dagen alt dette enten forsvinner, eller blir redusert til noen få "statlig godkjente" lenker? Vil de yngre generasjonene akseptere dette?

http://youtu.be/Hp8rJVWC2a0

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar